Aeroportul din Craiova introduce o nouă ruta de zbor. Afla ce destinatie din Europa poti vizita cu preturi sub 25 de euro

Aeroportul din Craiova introduce o nouă destinație pe lista zborurilor. Wizz Air a anunțat astăzi o nouă rută din Craiova spre Dortmund. Biletele sunt disponibile acum pe wizzair.com și prin intermediul aplicației pentru mobil, începând cu 119 de lei.

Pasagerii sunt bineveniți să se îmbarce pe zborurile directe către Dortmund, un oraș pitoresc din Germania. Orașul german este renumit pentru clubul său de fotbal, Borussia Dortmund și faimosul stadion Signal Iduna Park. Vizitatorii se pot bucura în direct de atmosfera electrizantă a unui meci de fotbal. Pot explora muzeul clubului pentru a afla mai multe despre istoria ilustră a acestuia.

Pasionații de cultură vor aprecia varietatea de muzee din Dortmund. Dortmund U-Tower, o fostă berărie transformată în centru cultural, găzduiește Muzeul Ostwall, care prezintă deopotrivă arta modernă și pe cea contemporană. O altă atracție demnă de vizitat este Muzeul de Artă și Istorie Culturală. Turiștii pot explora o multitudine de exponate, datând din Antichitate și până în zilele noastre.

Iubitorii de natură se pot delecta cu frumusețea parcurilor și a spațiilor verzi din Dortmund. Westfalenpark, care se întinde pe mai mult de 70 de hectare, găzduiește grădini pitorești, o grădină de trandafiri uimitoare și o grădină japoneză încântătoare. Este un loc perfect pentru a vă relaxa, pentru a face o plimbare lungă sau pentru a vă bucura de un picnic.
Zborurile osa fie valabile de la 30 octombrie, în zilele de luni și vineri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *